Din Psykologs stipendium

Vi erbjuder studenter från högskolor och universitet i Sverige att ansöka om vårt årliga stipendium om 5 000 kr. Stipendiet kan sökas av studenter som skriver en kandidat- eller masteruppsats som handlar om människans psyke. Antingen inom en psykologutbildning eller exempelvis en uppsats inom ekonomi som handlar om köpbeteenden eller något annat.

Syftet med detta stipendium är att uppmuntra utvecklingen av vår förståelse för det mänskliga psyket – vilket vi tror på sikt kan leda till nya och förbättrade behandlingsmöjligheter för digital psykisk vård.

Krav för att ansöka

  • För att ansöka skickar du in en kandiat- eller masteruppsats som handlar om det mänskliga psyket.
  • Du studerar vid en högskola eller universitet.
  • Ansökningsperioden är från den 30 april till den 31 oktober varje år.

Alla ansökningar görs genom vårt formulär som du hittar här.

Vinnaren väljer vi ut senast 31:a november samma år med hjälp av vår jury som består av legitimerade psykologer och ansvariga på Din Psykolog.

Pengarna betalas sedan ut till ditt bankkonto, och innan betalning krävs bevis på inskrivning. Vinnare och uppsats kan publiceras på Din Psykolog med godkännande från stipendiaten.

Om oss

”Bästa möjliga vård vid psykisk ohälsa”
Vi erbjuder digitala besök hos legitimerade psykologer med korta väntetider. Hos oss får du alltid trygg och säker vård. Våra psykologer behandlar bland annat ångest, oro, depression och annan psykisk ohälsa. Vi jobbar ständigt med att förbättra och effektivisera vår verksamhet.

Vi strävar alltid efter:
– Korta väntetider
– Trygg och säker vård
– Hög patientsäkerhet
– Respektfullt patientbemötande
– Kontinuitet i vårdkontakterna