Behandlingsverktyg

Skyddad: Detta vill du veta om klimakteriet

By , , 30 juli, 2024oktober 2nd, 2024No Comments

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

Medförfattare

  • Nicole Virtanen
    Legitimerad psykolog, affärsutvecklare

    Nicole är legitimerad psykolog med examen från Mittuniversitetet och har arbetat inom digital vård sedan sin examen. Hon började som psykolog, teamledare och rehabkoordinator på Utmattningshjälpen, en del av PBM Sweden/Kry, där hon även byggde upp och utvecklade det digitala behandlingsteamet. Nicole har sedan gått vidare till rollen som affärsutvecklare hos Din Psykolog, där hon kombinerar sitt intresse för innovation inom vården med fortsatt kliniskt arbete. Hennes engagemang för att förbättra digital vård har även resulterat i skapandet av digitala behandlingslösningar inom Region Stockholm och Västra Götalandsregionen.

    nicole@dinpsykolog.se
  • Felicia Westin
    Legitimerad psykolog, chefspsykolog

    Felicia är legitimerad psykolog med examen från Uppsala Universitet 2016 och arbetar idag som chefspsykolog på Din Psykolog. Hon har tidigare byggt upp och utvecklat vårdverksamheten på Nytida, där hon var operativ chef. Hon har även varit mentor och verksamhetsutvecklare på Mendly och ansvarat för samarbetet med en fysisk vårdcentral på PBM. Felicia har deltagit i beslut kring vårdstruktur och lokaler på Allmänpsykiatriska mottagningen i Nyköping och har handlett många grupper inom tre olika verksamheter.

    felicia@dinpsykolog.se
  • Andres Cabrera
    Legitimerad psykolog, produktchef

    Andres är legitimerad psykolog med examen från Karolinska Institutet och har bidragit till forskning vid Institutionen för klinisk neurovetenskap, där hans arbete publicerats i prestigefyllda tidskrifter som Nature. Han har även varit verksam som föreläsare vid METIS, där han utbildade specialistläkare. Andres har drivit utveckling inom Region Stockholm, med fokus på forskning och utveckling av blandad KBT för PTSD och intensiv PTSD-behandling. Utöver sitt kliniska arbete har Andres en lång karriär inom produktutveckling och verkar idag som Chief Product Officer (CPO) på Din Psykolog, där han leder innovativa digitala lösningar för psykologisk behandling.

    andres@dinpsykolog.se